Yardımseverlik Koşuları

 

Yardımseverlik koşuları, Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) spor aracılığı ile yeni gönüllüler ile bir araya getiren bir kaynak geliştirme metodudur.

Adım Adım, yardımseverlik koşularında vakıf ve derneklere destek olmak için kurulmuş bir oluşumdur. Detaylı bilgi için:  www.adimadim.org

Bu kuruluşun oluşturduğu ‘’İyilik Peşinde Koş (İPK)’’  platformu aracılığıyla Türkiye’de yaygınlaştırdığı bu kaynak geliştirme modelinden, onlarca STK gibi derneğimiz de 2017’den beri yararlanmaktadır.

https://ipk.adimadim.org/ üzerinden oluşturacağınız bir profil ile, maraton dönemlerinde desteklemek için bir STK ve kampanyasını seçebilir, 1 ay boyunca bağış toplayarak hem maddi fayda sağlayıp, hem de farkındalık yaratabilirsiniz. Bu yöntem, gönüllü bir koşucu olarak ulusal ya da uluslararası maratonlara katılmadan önce aileniz, iş çevreniz, arkadaş ve dostlarınıza sosyal medya üzerinden çağrıda bulunarak, özel mesajlar göndererek ve e-posta yolu ile ulaşarak, kampanyanızdan haberdar edip, destek isteme esasına dayanır. Duyurularınıza olumlu yanıt veren kişiler, sistemin size vereceği bir link üzerinden, bağışlar doğrudan derneğimizin projesi için açılan resmi banka hesabına gidecek şekilde (Valilik izni ile), kredi kartı ya da havale/eft yoluyla, alt ve üst limit olmadan bağış yapabilirler. Gelen bağış miktarını siz gönüllü koşucular, derneğimiz ve bağışçınız dışında kimse bilmez. Sizin vasıtanızla gelen bağışları İPK profilinizden takip edebilir, kendinize değiştirilebilir hedefler koyabilir, dernek hedefinin ne durumda olduğunu güncel olarak görebilirsiniz. Bu süreçte derneğimiz tüm sorularınızı GSM hattımızdan hızlıca yanıtlar ve paylaşmanız için içerik desteği sağlar.

Yardımseverlik koşuları hakkında daha detaylı bilgi için Adım Adım’ın konu hakkında hazırladığı videoyu izleyebilirsin:

 

Gülmek İyileştirir Derneği olarak 2017’den bugüne yardımseverlik koşuları sayesinde, ‘’Hijyenik Oyun Merkezleri’’ projelerimiz ile kanser tedavisi gören yaklaşık 1750 çocuğumuzu  hem oyun merkezimizde ücretsiz olarak, hem de hastanelerde ziyaret ederek oyunla buluşturduk, zorlu süreçlerinde 300’den fazla aileye destek olduk. Oyun merkezimizin işletim bedellerinin toplanmasını da sağlayarak, sürdürülebilirliği önümüzdeki sene için garanti altına aldık.

 

Gülmek İyileştirir Derneği Maraton Sayısal Verileri

 

 

 

 

 

Hızlı İletişim Formu

    Ad - Soyad

    E-Posta

    Telefon

    Mesajınız

    Altunizade Hijyenik Oyun Merkezi

    Adres Bilgisi
    Altunizade Mahallesi, Okul Sokak, Altunizade Sitesi A Blok, No:1 Da:1
    Üsküdar/İstanbul

    Telefon
    0552 683 97 15

    E-Posta
    info@gulmekiyilestirir.org.tr

    Maltepe Hijyenik Oyun Merkezi

    Adres Bilgisi
    Cevizli Mah. Tugay yolu Cad. No 20
    Maltepe/İstanbul

    Telefon
    0544 211 85 05

    E-Posta
    info@gulmekiyilestirir.org.tr

    Sosyal Medya

    Sosyal medyada bizi takip ederek; yeniliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olabilrsiniz.

    Copyright © 2024 Gülmek İyileştirir Derneği.
    Sorun Bildir

      Ad - Soyad

      E-Posta

      Telefon

      Mesajınız